Aangenaam

ir. Sebastiaan Boer

Sebastiaan Boer

Sebastiaan Boer Architecten is een jong architectenbureau dat staat voor een functionele en individuele aanpak. De focus van het bureau ligt vooral op residentiële projecten, waarbij het nauw samenwerken met de opdrachtgever en aannemer voorop staat.

Het bouwen of verbouwing van uw eigen woning, een grote stap in het leven. Elk ontwerp ontstaat uit een bepaalde visie. Het doel om tijdens de aanvang van het project zowel de opdrachtgever als het betreffende terrein/gebouw en zijn context zo goed mogelijk te leren begrijpen. Het vertalen van de wensen van de klant en de relatie met de omgeving vormt de basis van elk gebouw. Sebastiaan Boer Architecten begeleidt dit traject vanaf het eerste gesprek tot en met de realisatie. Ik bied luxe, minimalistische, hedendaagse ontwerpen voor uw droomhuis. Door gebruik te maken van unieke rauwe materialen in combinatie met minimalistische details, krijgt u een uniek ontwerp. 

Via tekeningen, gesprekken, 3D impressies en een 3D model (BIM)  komen we tot een ontwerp wat voor u inzichtelijk wordt en aansluit op uw wensen. Ook duurzame bouwtoepassingen, zoals zonnepanelen, een warmtepomp, hoogwaardige isolatie en duurzame materialen spelen een belangrijke rol.

Of het nu gaat om een nieuw woonhuis, een verbouwing of een compleet woongebouw, ik ga met plezier de uitdaging aan om uw droomhuis te verwezenlijken. Ik ontzorg u gedurende het gehele traject, van het eerste schetsontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering. 

klantervaringen

Sebastiaan heeft mijn wensen op een zeer creatieve manier vorm gegeven. Als je iemand zoekt die goede kwaliteit levert en een geheel eigen kijk heeft op architectuur dan ben je bij hem op de juiste adres. Rik

R v B Avatar R v B
03/02/2021

Sebastiaan Boer heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van ons nieuwe huis. Hij heeft onze ideeën en wat we belangrijk vinden goed vertaald in het uiteindelijke ontwerp. Sebastiaan heeft optimaal gebruik gemaakt van de bestaande ruimtes en veel gebruik gemaakt van natuurlijk lichtinval. Daarnaast heeft hij ons verwachtingen overtroffen door verrassend goed gebruik te maken van de hoogtes in de woonkamer en hal. Vanuit een bestaand huis naar een eigentijdse, praktisch en sfeervolle woning. Het fundament van onze verbouwing is een goed doordacht plan van Sebastiaan geweest en ook gedurende de bouw blijft hij op een prettige manier betrokken. Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met architect Sebastiaan Boer. Twan en Monique Heeze

Twan Vereijken Avatar Twan Vereijken
24/02/2022

Maak een afspraak voor een
vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met de studio bellen.
Met de agenda’s naast elkaar vinden we een datum om rustig uw project door te nemen.

SEBASTIAAN BOER ARCHITECTEN  |  Tel: +31(6)12711711  |  info@sebastiaanboerarchitecten.com

Professor Horowitzstraat 200 | 5651 GW Eindhoven